El COR destina els 6.000 euros de premi per 'El Repte del Reciclatge' a la delegació valenciana de l’Ass. Espanyola contra el càncer

El COR guanyava «El Repte del Reciclatge» si aconseguia que els quilos d’envasos de plàstic, llaunes i brics recuperats, procedents de tots els seus municipis al llarg dels mesos de juliol i agost, s’incrementaren en almenys un 15% respecte a aquells recuperats durant els mateixos mesos de l’any 2017. El repte va ser superat àmpliament perquè va aconseguir augmentar-lo en un 20,8%. 

El premi acaba de lliurar-se hui a la seu COR. Fins a l’acte han acudit, a més del president del COR, Roger Cerdà, i el vicepresident Vicent Muñoz, el president de l’Ass. Contra el càncer, Tomás Trenor i el responsable de Marketing d’Ecoembes, Juan Manuel Alonso de Velasco. 

La iniciativa de conscienciació ciutadana «El Repte del Reciclatge» d’Ecoembes i la Generalitat que es va desenvolupar durant el primer semestre de l’any passat acaba de lliurar el premi en reconeixement a les bones xifres aconseguides, gràcies a la conscienciació de 24 municipis de la zona COR.

El COR guanyava aquest repte si aconseguia que els quilos d’envasos de plàstic, llaunes i brics recuperats, procedents de tots els seus municipis al llarg dels mesos de juliol i agost, s’incrementaren en almenys un 15% respecte a aquells recuperats durant els mateixos mesos de l’any 2017. El repte va ser superat àmpliament perquè va aconseguir augmentar-lo en un 20,8%.

L’acte de lliurament del premi, que ha tingut lloc hui dimarts a la nova seu del COR, ha comptat amb la presència, a més del president del COR, Roger Cerdà i el vicepresident Vicent Muñoz, el president de l’Ass. Contra el càncer, Tomàs Trenor i el responsable de Marketing d’Ecoembes, Juan Manuel Alonso de Velasco.

El xec amb 6.000 euros de premi s’ha fet efectiu amb destí a la delegació valenciana de l’Ass. Espanyola contra el càncer. En representació a l’Ass. el seu president, Tomás Trenor, ha afirmat: ‘en un dia tan especial com el de hui destacaria l’objectiu comú de tots els actors ací implicats en el reciclatge i, en el cas de l’AECC, en la lluita incansable pel reciclatge de vides. Agraïm aquest premi el compromís del qual recaurà en la lluita contra aquesta malaltia, destinant els fons de la millor manera possible’. Roger Cerdà, en línia a les paraules de Trenor, es reafirma en la importància del reciclatge, ‘la fi última és allargar la vida del nostre planeta i en aquest objectiu últim treballem el COR, l’AECC i Ecoembes’. L’activitat, organitzada per Ecoembes, Generalitat Valenciana i amb la col·laboració del COR, va tenir una molt bona acceptació per part de tots els ajuntaments i els seus veïns, i més de 100.000 persones van participar d’una manera directa en les diferents activitats que es van desenvolupar.